Over ons

Home   –>   Over ons

Over ons

Één team

Matthias zijn team bestaat uit 6 toffe mensen en staan steeds tot uw dienst. Wij werken niet met onderaannemers. Meewerkende zaakvoerder op de werf!

Onze visie: duurzame mobiliteit.

Onze missie: elektrisch rijden is de norm.

ChargeTech

Matthias Goukens

Zaakvoerder ChargeTech

Ons verhaal

Door de
jaren heen.

Matthias, zaakvoerder van ChargeTech, heeft ruime ervaring in diverse projecten. Geen uitdaging is te groot of te klein voor hem en zijn team. Of het nu gaat om één laadpaal of een netwerk van 100 laadpalen, bij ChargeTech bent u aan het juiste adres.

Met Matthias zijn expertise bieden we op maat gemaakte oplossingen die perfect aansluiten aan uw behoeften. Hij begrijpt de complexiteit van laadinfrastructuur en levert betrouwbare, efficiënte en gebruiksvriendelijke oplossingen.

Ook streven we bij ChargeTech naar een budgetvriendelijkheid oplossing. Matthias begrijpt het belang van kostenefficiëntie en zal er alles aan doen om u de beste prijs-kwaliteitverhouding te bieden, ongeacht de omvang van uw bedrijf.

Neem vandaag contact op met Matthias voor een budgetvriendelijke en op maat gemaakte laadoplossing. We kijken ernaar uit om samen te werken aan uw elektrische mobiliteitsdoelen, met behoud van kwaliteit en service.

400+

Laadpalen geplaatst

5

Merken van laadpalen

400+

Tevreden klanten

Regio

Over heel belgië